måndag 28 april 2014

Korvskivor och döingar

Sitter och tittar på smulorna på golvet som hamnat där efter frukosten, finns nog ingen som kan smutsa ner så mycket som mej, fattar inte! Har luktat som om någon har dött under diskbänken, har inte vågat tittat efter utifall det skulle ha varit så, utan har ställt en stol framför skåpdörren och låtsas som om det har regnat.

Problemet är när man bor själv så flyttar man fram saker hela tiden för att man har ingen som skäller på en att man ska ta rätt på det och att man hittar på andra roligare saker ist, för att man hinner ju ta rätt på det sen (som om det skulle vara roligare och lättare då!?) Man blir som en trotsig unge som kastar kläderna demostrativt på sovrumsgolvet på kvällen och säger till tomma intet "Ha! titta vad jag gör, får göra vad jag vill.." (ja, jag vet!). Sen när man vaknar så går man som en skamsen hund och plockar upp allt, diskar och rättar till, för vem vill inte ha ett fint och rent hem?

Är ledig idag, superduper skönt! Varit en intensiv helg på jobbet med långa arbetspass, typiskt när himlen varit blå och solen varm, men pengarna måste rulla in så det var bara att bita ihop. :)

Var till åkes slakteri härom dagen och köpte lite allt möjligt, så gott och när man står där och provsmakar med korvskivor mellan fingrarna och deglet rinner så inser man varför åker man inte hit oftare..

Nähepp, ska sopa ihop smulorna på golvet och göra en vända runt i lägenheten och plocka upp diverse saker, utifall ni kommer på besök...och döingen under diskbänken? ja, han är borta nu, så ni vågar kliva in.

Haét gött! :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar