lördag 30 mars 2013

Klackisar, fjällen och tredje sortering

Ni vet när man vaknar på morgonen efter en utekväll och man måste ligga still för att ta reda på om man mår bra eller inte..så var det i morse, inte för att ta reda på om jag var bakfull, för det blir jag aldrig (nästan aldrig iaf) utan för att ta reda på hur ont man har i kroppen. Imorse var en sån där morgon när hela nackpartiet var stelt och fötterna gjorde jävulskt ont. En hel kväll i klackisar är inte att leka med.. :)

Skulle behöva tvätta (som alltid) är inne på tredje sortering med trosor. Brukar dela in mina trosor i tre kategorier. Först är det dom där trosorna som allltid sitter där dom ska, är snygga och bekväma, sen är det dom där trosorna som man egentligen skulle behöva slänga för dom är urtvättade och inte med i matchen längre...men ack så sköna, som man inte har mage att slänga för dom är som ett andra skinn, men som gud förbjude om man skulle hamna på akuten och behövde visa..typ! Sen har vi den tredje kategorin, dom riktigt riktigt snygga och dyra och som ser så sköna ut där dom hänger i affären.Trosorna som när man kommer hem inte alls är sköna och inte alls sitter som på skyltdockorna, trosorna som man vill slänga men inte kan för dom var så dyra och fina, dom är jag inne på nu.

Solen skiner ute, ljuvligt! Önskar att jag var ledig och kunde åka skidor eller sitta i en snögrop och sola. Om mindre än två veckor bär det av till fjällen..längtar, hoppas bara att vi får lite sol. Lite tråkigt att skidsäsongen snart är över, men får försöka planera in lite andra äventyr ist.

Nä dax att hoppa i ett par glansiga spetstrosor och bege sej till jobbet..tjingeling :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar