måndag 29 juli 2013

Har en..

...ledig dag, inte helt fel! Magen är mätt, solen är behaglig, så behaglig att det går att gå ut utan att få andnöd. Sitter här och väntar på att vaktmästarkillen ska klippa färdigt gräsmattan utanför så jag kan ta min cykel och lägga mej på en strand och sova.

När jag var på väg in efter lunchen så höll killen på att ta bort alla cyklar från cykelstället..men det det stod en röd damcykel kvar som han slet med, som han fick dra med hela stället efter sej..ja jag låser fast min cykel! Jag smög lite försiktigt förbi, och låtsades inte om att det var min, för killen såg inte så glad ut, såg mest ut som han ville sparka på min cykel, det lutar åt att jag tar bilen :)

Glömmer bort att vi har fått postboxar, inte konstigt att det aldrig ligger nått innan för dörren när jag kommer hem. Tänker att jag ska titta nästa gång jag går ner för trapporna, glömmer naturligtvis och tänker att jag får titta när jag kommer hem osv..ett jävla komihåg detta.

Har slutat titta mej i spegeln oxå, för jag blir rädd varje gång när Tommy Nilsson tittar tillbaka. Nu snackar vi friss i stor skala.


...måtte två veckor gå fort, för jag börjar min semester med en hårrenovering klockan 08.00 måndag morgon, haleluja!
 
Nähepp..dax att smyga ut till bilen :)
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar