tisdag 2 juli 2013

Postbox och Position

Postboxarna har kommit till mitt hus, har inte hänt något här sedan de tog bort sopnedkastet i trappen för sju år sedan och vi minsann fick börja gå ut och slänga våra sopor själv. Nu orkar inte postis gå upp till tredje våningen och trycka in posten genom brevinkastet längre utan nu får man vackert ta sina spiror och gå ner och hämta, alt vänta tills man är på utgång eller ingång..mest troligt!

..och eftersom jag både vägrar bära upp reklamen samt ner så får jag klara mej utan vetskapen om att matbutikerna har 20% lägre pris på creme fraiche.

Om ni sett två tjejer "springa" med underlivet framskjutet så mycket det går på elljusspåret ikväll så var det inte för att det var nån karl i trikåer framför (lite kanske) men mest för att det har varit väldigt mycket prat om hur man ska löpträna, som i nån jävla position lixom, för att springningen/löpningen ska funka, kännas, se bra ut. Så vi tänkte på våran promenad att "hey, vi testar lite", tog några steg, kände oss för, kollade in varann för att checka av hur vi såg ut samt hur positionen såg ut..

..dom enda kalorierna vi brände var nog dom som skrattet gav, men skam den som ger sej, samt att då vet ni, att jag inte är kåt utan bara försöker hitta rätt position till löpningen.


Nähepp..dax för skönhetssömnen, natti natti! :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar