måndag 15 april 2013

Sälenresan...

...blev lite annorlunda mot vad den brukar vara. Några av oss blev sjuka, vissa tog det värre på än andra och en tjej åkte hem. Vi har dock skratta väldigt mkt och haft det bra ändå, kan inte deppa ihop när man är över tjugo mil hemmifrån lixom, bara att göra det bästa av situationen, körde minttu och öl varvat med vitpepparkorn och chips..

...samt att jag sovit i två sängar, provat en natt på soffan samt testat camping a´la hallgolv, vi bytte sovplatser denna helg så hade det funnits ett rekord så har vi då garanterat slagit det haha :)

Synd om min skidkompis dock som bara gjorde ett åk på hela helgen och sedan fick åka tbx till stugan, blev att glida runt "själv" i backarna (inget ovanligt dock, men saknar min skidkompis) men men skam den som ger sej, Åre here we come..och då jävlar :)

 
 moi

lite påfyllning
 
 fick lite åkafortglid att smeta på..
 
Nähepp..dax att börja packa inför Åreresan och planera nästa års Sälenresa...
Haét gött!! :)
 
...och du mörkhåriga tjej, med skinny jeans, kort vårjacka, blå kilklackisar, pulsandes i 2 dm nysnö, pratandes i mobilen och letade efter en buss vid Vintergatan i Lindvallen kl 9.15 i lördagsmorse..hoppas att du kom till rätta och hittade busshållplatsen... ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar