måndag 23 december 2013

Bladspenat och plutmun

Äntligen, äntligen är jag ledig i några dagar. Har inte gjort annat än att jobba och sova, har inte haft koll på vad det är för dag ens. Men nu vet jag att det är måndag, att jag ledig och det är dan före dan...

...och dom senaste veckorna har vi legat steget före på jobbet hela tiden. Användt hjärnhalvorna mer än vanligt och vad som är brukligt för oss kommunalare, för att få arbetet att gå ihop, och det har resulterat i att jag har legat steget före härhemma oxå..

..så nu när ni håller på att griljera skinkan och stoppa i er massa gott så har jag redan griljerat min skinka och även hunnit ätit upp den under gångna veckan, även saffransskorporna som jag tiggt till mej är slut. Resulterat i att jag nu suttit och ätit kyckling, bladspenat och kvarg, inte ens en ynka godisbit till denna dan före dan..

..och fortfarande ingen snö, är ju bedrövligt ute, blåst och regn. Blev en tystnad idag på jobbet, man kunde höra en knappnål falla, solen tittade fram och vi såg blå himmel, trodde inte det var sant som om vi hade sett ett mirakel..typ! höll i sej runda fyra minuter och sen gråmulet och hög ljudnivå igen.


hade en julklapp hängandes på dörren idag, en superduper fin mössa :)
Bilden? tja..försökte pluta med munnen, men att ta kort och pluta samtidigt
är mer än en sak i taget så...

:)





2 kommentarer: